Torsdag d. 6. juni 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30

Torsdag den 6. juni kl. 19.00 Kristen meditation eller centrerende bøn som det også kaldes. Vi mødes i menighedshuset til lidt indledende teori og vil derefter gå i kirken for at meditere sammen.

Om centrerende bøn, skriver Thomas Keating, manden der moderniserede denne form for kontemplativ bøn, at centrerende bøn er ikke; en teknik, men en vej til en dybere relation med Gud, den er ikke en afslapningsøvelse, men kan være forfriskende, den er ikke en form for selvhypnose, men en måde at berolige sindet på, samtidig med, at man opretholder årvågenhed, den er ikke en karismatisk nådegave, men en vej til forvandling, den er ikke en parapsykologisk oplevelse, men en øvelse i tro, håb og uselvisk kærlighed, den er ikke begrænset til det ”følte” gudsnærvær, men snare en styrkelse af troen på Guds iboende tilstedeværelse, den er ikke reflekterende eller spontan bøn, men ganske enkelt hvile i Guds hinsides tanker, ord og følelser. Hvis du ønsker at vide mere, er der viden at hente om emnet på www.contemplativeourteach.org eller www.centeringprayer.dkblogspot... Håber vi ses den 6. juni du skal ikke medbringe andet end sig selv og lysten til at finde fred og hvile.

Birgitte Iversen
Menighedshuset